Home

cazare tutova

Popas Privighetoarea

Cazare Tutova, Barlad, Pensiune Tutova, Motel Tutova

Popas Privighetoarea este o pensiune ce ofera 22 locuri de cazare in 9 camere si 1 apartament.

In pensiune avem camerele confortabile, de curand date in functiune,cu un design si ambianta moderna va vor face sa simtiti atmosfera calda si primitoare a motelului.

Motel Popas Privighetoarea le ofera turistilor posibilitatea de a se relaxare in natura. Dupa o plimbare prin parc,pe marginea lacului alaturi de lebede si rate salbatice.

Motelul va pune la dispozitie televizoare in asa fel sa fiti mereu la curent cu ultimele stiri,iar prin accesul la internet pute-ti fi in permanenta legatura cu partenerii sau cu cei dragi.

Motelul Popas Privighetoarea este amplasat pe E581 intre Tecuci si Barlad la km 51, la 18 km de centrul orasului Barlad si 30 km pana in centrul orasului Tecuci.

Restaurant ,,Popas Privighetoarea” a existat din totdeauna in acest loc, în cea mai mare parte, un local elegant, cu specific românesc, care dispune de: sală restaurant, Separeu, Salon I, Salon II, Grădină de vară, Ponton pe lac, ceea ce oferă posibilitatea organizării în condiţii excelente de evenimente speciale diverse.

În fiecare zi precum şi cu ocazia tuturor evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră, vă invităm sa petreceţi alături de noi, să păşiţi într-o atmosferă relaxantă, cu muzică deosebită, să vă lăsaţi purtaţi de gustul absolut delicios al mâncărurilor preparate în bucătăria noastră.

Situat la 17 km de oraşul Barlad, pe şoseaua Barlad – Tecuci, Restaurant “Popas Privighetoarea” reprezintă locul ideal pentru familie şi prieteni, un loc unic, completat cu servicii de înaltă calitate şi dotări numeroase, cu personal calificat, pregătit şi amabil, în orice moment să vă servească asa cum vă aşteptaţi.

Popas Privighetoarea va asteapta in orice sezon sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre.

Rezervari : 0235 428134

www.popasprivighetoarea.ro

© Popas Privighetoarea 2014